Нашите услуги

Винаги изпълнени в срок и с професионализъм.

 • Монтаж на осветление

  Без значение дали имате нужда от монтаж на осветление в нов обект, искате да подмените старо или неработещо с ново ефективно LED осветление, ние сме насреща.

 • Изграждане на ел. инсталации

  Изграждане на качествени електрически инсталации и мрежи. Ние ви предлагаме пълна електрификацията на жилището или офиса.

 • Монтаж на коледна украса

  Коледна украса за дома или офиса. Запалете коледното настроение с богатия избор от LED продукти за украса, които Ви предлагаме.

 • Проектиране и дизайн

  Когато имате нужда, нашите лайт дизайнери могат да направят проект за цялостна подмяна и модернизация на осветителните системи, отговарящи на Вашите изисквания и водещите тенденции в осветителния дизайн. Тяхната цел, както предполагаме и Вашата, ще бъде само една - да се постигне максималният ефект и да се намалят разходите.

 • Изработка на осветителни тела

  Предлагаме колекция от дизайнерски осветителни тела с възможност те да бъдат изработени в различни варианти в съответствие с желанието на клиента. Размерите, цветната палитра, артистичните елементи, материалите – всичко това може да бъде подбрано така, че да съответства, допълни и предаде уют на помещенията.

 • Поддръжка

  За нас поддръжката на осветителни тела и системи не се състои само в подмяната на изгорели лампи или повредени осветителни тела. Ние следваме оптимизирането на разходите за електроенергия и тези за експлоатация при подмяната на остарелите лампи с нови енергоспестяващи и с по-дълъг живот.